Sinds de start van de Groene Planeet, alweer bijna een jaar geleden, werken wij hard aan het iets mooier en duurzamer maken van onze planeet. Onze naam is misschien niet erg origineel, maar het is wel duidelijk waar we voor staan! Vooral met het duurzame wasmiddel van Nellie’s kunnen wij een groot verschil maken. En hoe leuk is het om er dan achter te komen dat www.wasmiddeltest.nl ons in de top 5 van wasmiddelen heeft opgenomen in de categorie Baby!

Op www.wasmiddeltest.nl/beste-wasmiddel-voor-baby/ kun je de top 5 vinden van de, in hun ogen, beste wasmiddelen die er momenteel verkrijgbaar zijn voor je (baby) was.
Een eervolle vermelding van Nellie’s Baby Laundry, ons duurzame wasmiddel speciaal voor de baby- en kinderkleding.

Wist je dat wasmiddel in de vorm van poeder veel duurzamer is dan vloeibaar wasmiddel? In vloeibaar wasmiddel zit namelijk heel veel water, en dat water wordt continu verscheept van de leverancier, naar de fabrikant, naar de distributeur, naar de winkel en uiteindelijk naar de consument. Dat betekent dus 5x water verplaatsen.

Vandaar dat wij kiezen voor waspoeder, van Nellie’s. En wij vinden het heel erg leuk dat www.wasmiddeltest.nl daar ook voor kiest!