Groene Planeet – Ecologisch Wasmiddel Organic Lavender

Sinds wij gestart zijn met de Groene Planeet proberen wij een positieve en ecologische bijdrage te leveren aan onze planeet en onze omgeving in het bijzonder. Dat klinkt natuurlijk als een mooie marketing slogan, maar niks is minder waar.

Toen wij in 2012 met begonnen met het importeren en verkopen van duurzame producten in Europa was het onderwerp duurzaamheid nog niet hip of sexy. We werden wat vreemd aangekeken als we vertelden dat we ecologische tassen probeerden te verkopen of aan de slag gingen met biologisch afbreekbare luiers.
Tegenwoordig vliegen de termen duurzaam, biologische en ecologisch je om de oren. Waren we dan van die trendsetters in 2012? Nee wij denken van niet. We wilden gewoon iets goeds doen voor de planeet en zagen een mogelijkheid. We hebben veel producten voorbij zien komen. Een aantal waren echt vernieuwend, andere producten probeerde mee te liften op de hype van duurzaamheid.

En nu 8 jaar later is het dan eindelijk tijd voor de volgende stap in ons avontuur, ons eigen product! Vanaf deze zomer lanceren wij ons eigen ecologische wasmiddel, Groene Planeet Ecologisch Wasmiddel!
Sinds begin 2019 hebben wij hard gewerkt aan ons eigen product. Wij waren op zoek naar een product dat je elke dag gebruikt, een product dat duurzaam, ecologisch én goed schoonmaakt!

De productlijn van Groene Planeet zal in eerste instantie bestaan uit een eigen wasmiddel. Het wasmiddel bestaat alleen uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten.

Groene Planeet Ecologisch Wasmiddel Organic Lavender

100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten
Vegan
Halal
Ecogarantie gecertificeerd
Geen conserveringsmiddelen
Fosfaatvrij
Dierproefvrij

Vanaf 18 juni 2020  zullen wij de producten gaan aanbieden in onze webshop. Geinteresseerd in meer informatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website!

www.groeneplaneet.nl / info@groeneplaneet.nl / Groene Planeet – Castricum, Nederland