Bij de Groene Planeet proberen wij een duurzame en ecologische bijdrage te leveren met onze producten. Recentelijk hebben wij ons eigen wasmiddel gelanceerd en dat is Ecogarantie gecertificeerd.
Maar wat is Ecogarantie en waar staan zij voor?

Ecogarantie meldt het volgende op haar website:

Ecogarantie is een expert in het beschermen van de natuur. Met 20 jaar ervaring, zijn we heel fier u te vertellen dat we pioniers zijn in de branche. Bovendien zijn we het meest strikte ecologische en organische label op de markt. Al deze moeite komt voort uit een overtuiging om de planeet te genezen: we zijn een internationaal bedrijf zonder financiële doelstellingen.

Producten met ons label worden onderworpen aan strenge ecologische vereisten en alle plantaardige extracten zijn 100% biologisch (in tegenstelling tot andere standaarden die slechts 95% of zelfs minder hebben als vereiste). Deze vereisten worden gecontroleerd door derde partijen, zodat de certificatie volledig onafhankelijk gebeurt.

Het spreekt voor zich dat wij ons hier helemaal in kunnen vinden en trots zijn dat wij deze certificering mogen voeren!

De belangrijkste waarden van Ecogarantie zijn Veilig, Sociaal verantwoord, Duurzaam en Neutraal.

Met onze producten die Ecogarantie gecertificeerd zijn proberen wij een goede bijdrage te leveren aan een betere planeet voor ons allemaal. Ben je op zoek naar producten die Ecogarantie gecertificeerd zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Ecogarantie of vraag ons voor meer informatie.