Waarom niet?

Als het ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijker kan, dan waarom niet?

De keuze in het gebruik van wasmiddelen is vandaag de dag enorm. Met grote bulkverpakkingen is het makkelijk om snel even wat wasmiddel in huis te halen waar je maanden mee doet.

Maar ondanks dat er steeds harder geroepen wordt dat we meer aan duurzaamheid en het milieu moeten doen blijft de maatschappelijke acceptatie achter. We kiezen toch voor de bekende merken die we al jaren gebruiken, en zeker voor vernieuwende merken is het heel lastig om zichtbaar te worden voor het grote publiek.
Laat staan dat er grote supermarkt ketens zijn die het aandurven om met een jong en onbekend merk in zee te gaan, die de termen duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoger in het vaandel hebben staan dan de meeste spelers.

Wij willen niet zuur overkomen, of voelen dat we achtergesteld worden. Wij zitten daarvoor al te lang in de business (ja duurzaamheid is ook een business) om ons te laten verslaan. Wij gaan gewoon stug door. Want waar wij 9 jaar geleden werden uitgelachen met onze ideeën over duurzaamheid, wordt er nu soms aandachtig geluisterd.

Dus wil jij ons helpen om de wereld een stukje mooier te maken? Kies dan niet voor de grote bekende merken, maar help een klein en minder bekend merk dat zich inzet voor duurzaamheid en het milieu. Je mag natuurlijk onze producten kiezen (graag zelfs!) maar er zijn naast ons genoeg andere merken die enorm hun best doen om het verschil te maken.

Dus als het ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijker kan, waarom niet?

groene planeet ecologisch wasmiddel organic lavender 3

groene planeet ecologisch wasmiddel organic lavender 3