NEEM CONTACT OP MET HET GROENE PLANEET TEAM

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met het Groene Planeet team!

Contact opnemen met het Groene Planeet team is zo simpel mogelijk gemaakt doordat wij op alle fronten beschikbaar zijn. Via social media, telefonisch, op afspraak bij onze vestiging en e-mail.

De reden waarom we dit zo makkelijk mogelijk hebben gemaakt is omdat jij een verschil wilt maken. Jij wil ons helpen deze wereld te veranderen in een Groene Planeet dus het minste wat wij kunnen doen is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Daarbij komt ook nog dat als je vragen hebt, wij die op onze klantenservice pagina kunnen plaatsen waardoor je uiteindelijk nog sneller antwoorden op jouw vraag kunt krijgen. Staat jouw antwoord er nog niet bij? Dan help je niet alleen ons maar ook iedereen die bij wil dragen aan een Groene Planeet door jouw unieke vraag te stellen!

Dus twijfel niet en kies een van de vele manieren waarop je contact met het Groene Planeet team wilt opnemen!

neem vandaag nog contact op met het Groene Planeet team

WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in!

Wanneer je een contactformulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dit doen wij via de mail omdat dat vaak het handigst is. Hierdoor bellen we je niet midden in een belangrijke afspraak maar kun je de antwoord op jouw vraag bekijken wanneer dat jou het beste uitkomt!

Mocht je toch liever willen dat we je bellen? Plaats dan jouw telefoonnummer in het bericht met het tijdstip dat je bereikbaar bent!