Selecteer een pagina

Groene planeet

VERKOOPVOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. We hebben ze zo leesbaar mogelijk gemaakt, dus lees ze even goed door.

Bedrijfsgegevens

Groene Planeet (TINXE)
Meercamp 15
3992RH Houten

E-mail: info@groeneplaneet.nl
Website: www.groeneplaneet.nl

KvK 86723634
BTW NL002934154B64
IBAN NL54ABNA0844050326

BIC/SWIFT ABNANL2A

 

 

Bestellen en betalen 

In onze webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW.

Je kunt op een aantal manier betalen, zonder extra kosten:
– iDEAL
– Bancontact / Mister Cash (België)

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Groene Planeet zich het recht voor om je bestelling te annuleren.

Heel soms komt het voor dat een bestelling niet meteen in zijn geheel geleverd kan worden. Als dit het geval is nemen we contact op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

 

Verzending 

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van de PostNL of DHL. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

Groene Planeet is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Bij een bestelling die boven € 50,- nemen wij de verzendkosten op ons. Deze verzendoptie is alleen binnen Nederland beschikbaar.
Daarnaast nemen wij de verzendkosten op ons bij:
– bestellingen boven € 60 binnen Nederland, verzekerd pakket
– bestellingen boven € 75 naar België, standaard verzekerd

Als er gekozen wordt voor een onverzekerde verzendmethode is Groene Planeet niet aansprakelijk voor zoekraken en/of beschadiging.

 

Aansprakelijkheid

Groene Planeet is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Groene Planeet behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

 

Retourneren 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

Deelname aan de workshops is op eigen risico. Eventuele schade kan niet op Groene Planeet worden verhaald. 

 

Privacy 

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Groene Planeet uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Hiervoor gebruiken we het webshopsysteem van WordPress. Verzending vindt plaats via de systemen PostNL en DHL. Indien je ook de nieuwsbrief wilt ontvangen moet je je hier apart voor opgeven. Voor deze dienst maken we gebruik van MailChimp.
In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Als je hier nog vragen over hebt, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Foto’s en teksten 

De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Groene Planeet, mits ongewijzigd en in originele staat.

Wederverkoop 

Groene Planeet mag niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking. Bij interesse voor Groene Planeet producten op maat: neem contact met ons op.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over Groene Planeet in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: info@groeneplaneet.nl!

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

 

× Hoe kunnen we u helpen?