Selecteer een pagina

Over Groene planeet

VEGAN | ECOGARANTIE

 

Groene Planeet is natuurlijk schoon sinds 2018 en voortgekomen uit het bedrijf STOQK international, voormalig groothandel van duurzame baby en kinderartikelen (2015-2021).

Als duurzame groothandel kwam Nellie’s Clean op ons pad. Een geweldig mooi Canadees merk dat erg lastig en duur was om te importeren. Denk aan erg hoge inkoop en transportkosten, EU grondstof importbarrieres. Het idee was dus goed maar de uitvoering nog niet.

Tijd voor een product van europese bodem. Minder mileubelastend betreffende transport en betaalbaarder voor u en een kleinere carbon footprint.
Het werd tijd voor de Groene Planeet, een product waar we zelf de hand in hebben, eigen beschikking over de ins en outs van het product. Wij gingen all-in.

Een ecologisch clean “transparent” en “eerlijk” product. Goed voor het milieu, goed voor de toekomst, goed voor wat u schoonmaakt en goed voor u, goed voor de mens.

Producten met een huid- en milieuvriendelijke formulering, die 100% ecologisch zijn en gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. En nog vegan en Halal ook.
Geen petrochemische ingrediënten en dierlijke grondstoffen. Geen schadelijke chemicaliën zoals chloor, SLES, SLS, parabenen, synthetische geurstoffen en fosfaat.

Wij gingen all-in maar er blijven altijd wensen. Kijk maar eens naar onze verpakking. Gemaakt van recyclebaar plastic – klasse 2. Deze staat als eerste op het lijstje om te vervangen door een milieu vriendelijkere verpakking.

Heeft u ook nog ideeen voor ons merk? Neem contact met ons op.

 

× Direct contact