WIJ ZIJN DE GROENE PLANEET

Wij, bij Groene Planeet, proberen de planeet een stukje groener te maken, en wij willen dat duurzame en biologische producten voor iedereen bereikbaar zijn. Duurzaam & biologisch is niet duur, het is aan ons om ervoor te zorgen dat iedereen dat te weten komt.

De Groene Planeet is geboren uit de behoefte om ervoor te zorgen dat onze kinderen later geen ‘last’ hebben van onze keuzes. Nu laten we allemaal een bepaalde ecologische afdruk achter, wij proberen die zo min mogelijk te laten zijn. Dat lukt niet in één keer en met 100%, maar met kleine stapjes komen we een heel eind. Als we met zijn allen die kleine stapjes zetten dan heeft dat op het totaal een grote invloed.

Vandaar dat de producten die je bij de Groene Planeet vindt vrij zijn van schadelijke stoffen, zoveel mogelijk biologisch en duurzaam zijn geproduceerd en bestaan uit natuurlijke grondstoffen.

Wij richten ons op een aantal categorieën waarin wij geloven. Bijvoorbeeld het huishouden, iets waar je elke dag mee te maken hebt. Waarom zou je schadelijke wasmiddelen of allesreinigers gebruiken als het natuurlijke alternatief beter en goedkoper is? Je gebruikt het elke dag, dus waarom niet beginnen met die kleine stap?

Het is aan ons om het bewustzijn van de consument te vergroten, zodat men weet dat duurzaam & biologisch niet duur hoeft te zijn. Help jij ons mee?

Groene Planeet probeert haar missie & visie verder uit te dragen, via het netwerk van winkels en via directe verkoopkanalen.

Wil jij graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Groene Planeet
Kastanjelaan 41 (geen bezoekadres)
1901 SB Castricum
info@groeneplaneet.nl
www.groeneplaneet.nl

KVK: 74414321
BTW: NL859887625B01

Groene Planeet logo boom icoon

BEWUSTZIJN VERGROTEN

Wij hebben ons voorgenomen om de strijd aan te gaan met de grote, bekende merken en fabrikanten. Met behulp van onze leveranciers kunnen wij duurzame en natuurlijke producten op de markt brengen. De producten zijn allemaal van hoge kwaliteit, en daarnaast zeer betaalbaar. Vaak nog goedkoper dan de bekende producten.
Aan ons om de prijs uiteraard betaalbaar te houden, en de boodschap verder te communiceren.

Wil je meer weten over wat we doen en waarom? Volg ons dan vooral op onze social media kanalen en houdt onze blog en video’s in de gaten!

Onze artikelen over duurzaamheid